fbpx

Despre noi

Nowium reprezintă un nou concept de business ce își definește valorile în ambiție, creativitate, calitate, excelență, încredere și responsabilitate. Suntem un brand nou, dar al unei vechi echipe, puternice, formată de-a lungul a peste 20 ani de activitate. Mulți dintre voi ne cunoașteți deja!

Ne leagă multe proiecte și experiențe de succes, am învățat mult împreună și ne-am sudat ca grup. Unitatea acestei echipe ne provoacă să continuăm povestea la un nou nivel.

Serviciile noastre se produc prin oameni. Dincolo de cifre, analize, calcule, rapoarte sunt oameni, ai echipei noastre și ai voștri, partenerii și clienții noștri. Această relație interumană, între profesioniști, o ducem la nivel de excelență.

Ne bucură aprecierea clienților noștri și a altor parteneri profesionali. Este un semn de recunoaștere a aportului nostru la diverse decizii economice, la simplificarea unor proceduri, la rezolvarea unor probleme fiscale sau juridice, la găsirea unor soluții la întrebările și îngrijorările clienților noștri.

Prin ce suntem deosebiți?

De ce Nowium? Pentru că avem o echipă puternică de profesioniști, pentru că deținem expertiza necesară și un mix de competențe ce ne permit abordarea celor mai provocatoare solicitări din partea clienților noștri. În plus, cunoaștem foarte bine ce așteaptă fiecare client de la noi. Știm astfel să ne adaptăm fiecărui tip de client și să îi livrăm mai mult decât se așteaptă de la un profesionist în domeniu.

Ne dorim adevărate parteneriate împreună cu clienții noștri, nu doar simple roluri administrative în zona contabilă sau fiscală. Vrem să înțelegem business-ul clienților noștri și să contribuim la creșterea business-ului acestora.

Considerăm ca avem un rol foarte important și bine definit în business-ul clienților noștri. Fie că este vorba de furnizarea de informații relevante, corecte și la timp, fie de explicarea unor spețe și tratamente contabile și fiscale, funcția financiar-contabilă trebuie să inspire încredere, atât către asociați / acționari, dar și către autorități. Riscul fiscal este o problemă care trebuie gestionată cu ajutorul profesioniștilor.

Viziune

Să atingem excelența în servicii integrate de consultanță, cu soluții adaptate clientului și rezultate optime

Misiune

Misiunea noastră este să fim partenerul vostru de încredere în modelarea informațiilor financiare și fiscale pentru adoptarea celor mai bune decizii ce vizează creșterea business-ului vostru!

Echipa noastră

Știm să facem bine ceea ce facem și ne place!

Finanțe, Taxe și Prețuri de transfer

Oana Nicorescu

Oana NICORESCU

Managing Partner
Alangiu

Valentin ALANGIU

Accounting & Tax Partner
Olaru Carmen

Carmen OLARU

Payroll Partner
Rusu

Cătălina RUSU

Partner, COO
Mihaila Raluca

Raluca MIHĂILĂ

Transfer Pricing & Tax Partner

Legal

Delia Dragomir

Delia DRAGOMIR

Managing Partner, Legal Practice
Flavius Craznic

Flavius CRÂZNIC

Managing Partner, Legal Practice

Manageri

Cristina Morcov

Cristina MORCOV

Senior Manager - Accounting & Tax
Steliana Osvat img

Steliana OȘVAT

Senior Manager - Accounting & Tax
Valentin Stanciu img

Valentin STANCIU

Senior Manager - Accounting & Tax
George Anghel img

George ANGHEL

Senior Manager - Payroll
Silvia Barbulescu img

Silvia BĂRBULESCU

Senior Manager - Payroll
Bogdan Nemtanu img

Bogdan NEMȚANU

Senior Manager - IT