Nowium Tax, Finance and Legal.
Ce urgență aveți?

nwm official logo

Pentru decizii juste, profitabile și rapide

Dacă ai sedii în mai multe teritorii printre care și România și vrei certitudinea că operezi legal și eficient fiscal, fără costuri ascunse, Nowium este partenerul de care ai nevoie. De la înființare, la rambursări de TVA, transferuri, litigii sau tranzacții complexe.

Know-how direct de la parteneri,
într-o singură opinie. În timp real.

Consultanță și outsourcing

Intervenții de urgență

Tax Group

Pentru nevoi de expertiză complexă. Cu zero probleme de outsourcing.

Pentru că, de fapt, nu vrei doar o opinie. Vrei sa știi ce ai concret de făcut.

Echipa noastră nu are numai expertiza, ci și pragmatismul de care are nevoie o companie în creștere ca a ta.

Acompaniem de zeci de ani nume românești care au depășit granițele și companii internaționale înființate și pornite cu dreptul de către noi. Găsim structura fiscală și juridică juste pentru achiziții, divizări sau transferuri atipice. Și nu, nu facturăm “pregătirile pentru discuții”. (opțiune: Și fiecare advice pe care îl dăm se uită la consecințe.)

Nu există risc zero.
Dar noi ne apropiem serios.

Contabilitate, salarizare și HR

Outsourcing integral. Sau suport punctual. Cu rezultate precum controale neextinse pe alte arii, sume rambursate în procent de 99% fără control, sau cu sume imateriale de plată. Uneori 0.

Litigii și consultanță fiscală

Câte sute de milioane de euro am cumulat în prejudicii evitate? Nu putem spune. E vorba de confidențialitate. Dar ne reprezentăm clienții în dosare complexe. Cum ar fi unul dintre cele mai mari procese de prețuri de transfer din România. Sau arbitraje ICC câștigate în timp record.

Taxe și consultanță fiscală

Clienții noștri nu simt presiunea controalelor fiscale. Finalizăm adesea controale fiscale fără sume de plată sau cu sume imateriale. Nu e magie. Doar expertiză și pregătire.

Ne consultăm lunar cu Valentin, pe spețe naționale mai deosebite.

Îmi răspunde prompt, în aceeași zi sau în maxim doua zile, cu sfaturi pertinente și profesioniste. E foarte reconfortant să poți să ai încredere în parteneri care oferă soluția legală, neinterpretabilă mai târziu. Mai sunt doi ochi care se uita pe ce am gândit eu. Părerea lui mă ajută să evit riscuri. E ca un extra audit.”

Nicoleta Marcu
Economist în cadrul departamentului financiar contabil, specializat pe fiscalitatea din România
Varta Romania

Nu se poate fără ore de pregătire.
Dar noi nu ți le facturăm.

M&A

Structura juridică și fiscală adecvată nu e un șablon. De multe ori e nevoie de o inovație. Pentru că există un cuantum de artă și în fuziuni, divizări și alte reorganizări.

Prețuri de transfer

Dosare în timp record. Și succes în instanță în cazuri atipice. Plus o bilă albă de fiecare dată când creăm jurisprudență în terra incognita.

Litigii comerciale și administrative

Am instrumentat, de curând, una dintre cele mai atipice divizări din România. Suntem adesea atipici. Pentru că nu procedura simplă primează. Ci rezultatul.

Delia ne-a aparat foarte bine interesele, chiar cu informații puține.

Are capacitatea de a se descurcă repede în situații de criza, fără o pregătire somptuoasă. A studiat multă legislație europeană și are sclipire în cifre și logică fiscală.

Ne-a reprezentat în comunicarea cu autoritățile, cu consultanții fiscali din străinătate și cu departamentul fiscal din România, mai ales în dosarele complicate de prețuri de transfer sau taxe de mediu. Argumentează concret, pe fapte, și are o exprimare clară, concisă, pe înțelesul tuturor.”

Consilier juridic

Corect, complet și convingator.
Fără întrebări suplimentare.

Intervenții de urgență

Pentru controale fiscale, litigii sau orice modificare neprevăzută în modelul de business. Poți avea sprijinul nostru rapid, on call, în timpul derulării evenimentelor.

Tax Group

Echipa ta își poate crește competențele, valida deciziile și pune întrebări pe spețe prezentate și analizate de partenerii noștri. În sesiuni online lunare, pentru o comunitate de sute de profesioniști fiscali din România.

Training

Poți avea, pentru o zi, un partener Nowium la tine în companie, doar pentru echipa ta. De la cine vrei să înveți?

Recent am început demersurile pentru o achiziție care părea foarte promițătoare.

Delia a intermediat rapid prezența unor companii de audit din Maroc și Olanda și am pus stop la timp.

Nowium ne-a întocmit și dosarele de transfer pricing în timp record. La controalele fiscale din grup nu au existat niciodată probleme la prețurile de transfer”.

Gabriel Rumeghea
Director Financiar, Formens

În compliance, breaking news-urile sunt reale. Dar nu cât pentru 10 mesaje pe zi.

Aboneaza-te la newsletterul nostru
…și primești direct în inbox un sumar explicat al tuturor noutăților fiscale.