Litigii

Litigii și consultanță fiscală

Câte sute de milioane de euro am cumulat în prejudicii evitate? Nu putem spune. E vorba de confidențialitate. Dar ne reprezentăm clienții în dosare complexe. Cum ar fi unul dintre cele mai mari procese de prețuri de transfer din România.

Bine ați venit la serviciul nostru specializat dedicat Raidurilor Fiscale și Soluțiilor de Litigii. Ne mândrim cu economiile semnificative pe care le-am obținut pentru clienții noștri, deși cifrele exacte rămân confidențiale. Expertiza noastră constă în reprezentarea clienților în cazuri complexe, inclusiv unele dintre cele mai importante procese de determinare a prețurilor de transfer din România și arbitraje ICC reușite.

Abordarea Noastră: Reprezentare Strategică

Adoptăm o abordare proactivă în apărarea intereselor clienților noștri în disputele fiscale. Echipa noastră este pricepută în navigarea terenurilor legale complexe, folosind metodologii strategice adaptate nuanțelor fiecărui caz.

Poveștile Noastre Confidențiale de Succes

Deși nu putem divulga cifre specifice, palmaresul nostru vorbește de la sine. Realizările noastre includ protejarea unor interese financiare semnificative pentru clienții noștri și obținerea rezultatelor favorabile în disputele cu miză mare.

Servicii Cheie

  • Apărare Fiscală Reprezentare și apărare strategică în dispute fiscale complexe.
  • Procese de Determinare a Prețurilor de Transfer: Gestionarea expertă a litigiilor intricate privind prețurile de transfer.
  • Succesul Arbitrajului: Obținerea arbitrajelor ICC rapid și eficient.
  • Avocatura Centrată pe Client: Prioritizarea intereselor clienților și asigurarea rezoluțiilor favorabile.