Serviciile noastre

Nowium este soluția one-stop-shop pentru consultanță fiscală, financiar-contabilă și juridică în România. Echipele noastre de consultați se bazează pe mixul perfect de resurse: contabilitate, fiscalitate și juridic, dar și pe implicarea directă a partenerilor. Ne dorim să construim adevărate parteneriate cu clienții noștri prin servicii de excelență cu valoare adăugată.

nwm consultanta fiscala img

Litigii și consultanță fiscală

Câte sute de milioane de euro am cumulat în prejudicii evitate? Nu putem spune. E vorba de confidențialitate. Dar ne reprezentăm clienții în dosare complexe. Cum ar fi unul dintre cele mai mari procese de prețuri de transfer din România. Sau arbitraje ICC câștigate în timp record.

nwm litigii comerciale si administrative img

Litigii comerciale si administrative

Am instrumentat, de curând, una dintre cele mai atipice divizări din România. Suntem adesea atipici. Pentru că nu procedura simplă primează. Ci rezultatul.

nwm m and a serviciu img

M&A

Structura juridică și fiscală adecvată nu e un șablon. De multe ori e nevoie de o inovație. Pentru că există un cuantum de artă și în fuziuni, divizări și alte reorganizări.

Contabilitate, taxe, impozite, declaratii fiscale

Contabilitate, salarizare și HR

Outsourcing integral. Sau suport punctual. Cu rezultate precum controale neextinse pe alte arii, sume rambursate în procent de 99% fără control, sau cu sume imateriale de plată. Uneori 0.

Consultanta fiscala TVA taxe impozite

Taxe și consultanță fiscală

Clienții noștri nu simt presiunea controalelor fiscale. Finalizăm adesea controale fiscale fără sume de plată sau cu sume imateriale. Nu e magie. Doar expertiză și pregătire.

dosar preturi de transfer

Prețuri de transfer

Dosare în timp record. Și succes în instanță în cazuri atipice. Plus o bilă albă de fiecare dată când creăm jurisprudență în terra incognita.

Training teme contabile fiscale

Training

Poți avea, pentru o zi, un partener Nowium la tine în companie, doar pentru echipa ta. De la cine vrei să înveți?