fbpx

Serviciile noastre

Nowium este soluția one-stop-shop pentru consultanță fiscală, financiar-contabilă și juridică în România. Echipele noastre de consultați se bazează pe mixul perfect de resurse: contabilitate, fiscalitate și juridic, dar și pe implicarea directă a partenerilor. Ne dorim să construim adevărate parteneriate cu clienții noștri prin servicii de excelență cu valoare adăugată.

Contabilitate și taxe

O companie este întotdeauna mai puternică când este susținută de oameni de încredere. Dorim să fim partenerul vostru de încredere dedicat funcției contabile.

Salarizare și HR

Oamenii sunt inima unei companii.
Serviciile profesionale de salarizare și HR sunt elementul cheie care contribuie la bunăstarea angajaților.

Consultanță fiscală

Serviciile de consultanță întregesc activitatea unei companii și oferă o viziune complexă și completă asupra unei palete largi de obligații contabile și fiscale.

Prețuri de transfer

O gamă extinsă de servicii în domeniul prețurilor de transfer de la planificare și analiză, până la asistență pe parcursul inspecțiilor sau soluționarea unor eventuale dispute.

Consultanță juridică

Consultanța de afaceri este, în primul rînd, consultanță juridică în măsura în care presupune navigarea unui sistem de norme. Echipa noastră își propune să asigure “ape line”.

Training

Pregătirea profesională continuă este cheia succesului profesional.
Nowium poate fi coordonatorul tău profesional!

error: Content is protected !!