Delia Dragomir

Delia DRAGOMIR

Managing Partner, Legal Practice

Delia Dragomir este coordonatorul practicii de consultanță jurdică a Nowium. Totodată, coordonează departamentul de litigii și drept fiscal ale echipei juridice Nowium.

Delia este consilier principal în litigii și arbitraje internaționale complexe într-o mare varietate de sectoare și în fața tuturor instituțiilor arbitrale internaționale majore și în fața instanțelor obișnuite, implicând executarea transfrontalieră de hotărâri arbitrale, contracte guvernamentale, aspecte legate de tratate etc.

Ea se concentrează în primul rând pe litigii fiscale și administrative și a asistat clienți internaționali mari din diverse industrii, inclusiv auto și retail, în chestiuni de litigii.

Delia consiliază clienții cu privire la o gamă largă de controverse fiscale, inclusiv aspectele legate de structurarea fiscală transfrontalieră.

Înainte de Nowium, Delia a fost liderul practicilor de litigii din Europa Centrală și de Est a unei firme de avocatură internațională și a coordonat practicile de litigii și taxe în două mari firme de avocatură internaționale.

linkedin-logo-copy – Clifftop Creative | Digital Marketing Agency